NEEM CONTACT
MET ONS OP

Bel ons of spring even binnen, wij streven ernaar om op werkdagen binnen de 24 uur te reageren op alle vragen.

ONZE CONTACTGEGEVENS
Adres:

Steenweg op Asse, 69 – 1785 Brussegem

TELEFOON EN FAX:
+32 2 454 00 10
+32 2 454 01 80
E-mail:

info@belgianposters.be

OPENINGSUREN VAN DE KANTOREN:
Maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
VAAK GESTELDE VRAGEN
Na een gesprek bepalen we samen met u de behoeften zodat we uw doelstellingen zo precies mogelijk kunnen definiëren. Vervolgens bezorgen we u een selectie van onze locaties die het meest relevant zijn en het best aan uw verwachtingen beantwoorden. Naargelang uw behoeften kunnen wij ook de visuals creëren die nodig zijn voor uw communicatie. In dat geval zullen onze teams u een aantal grafische voorstellen doen. Zodra het voorstel is goedgekeurd, laten wij de affiches drukken en brengen onze werknemers deze aan op de verschillende borden.
Momenteel beschikken we over 4.500 borden verspreid over heel België. Hierdoor kunnen wij onze klanten een breed gamma aan producten aanbieden.
Wij werken voornamelijk met borden van 4m2, 8m2, 10m2, 16m2, 30m2 en 36m2. Aangevuld met onze digitale borden.
Wij hebben forfaits voor een aantal zeer specifieke opdrachten, maar doorgaans worden onze prijzen bepaald door de specifieke wensen van de klant. Ze omvatten de prijs voor de huur van de gevel, elke eigenaar ontvangt immers een jaarlijkse huurprijs voor onze reclameborden. Daarnaast speelt ook de plaats een rol. Een drukke locatie zal duurder zijn dan een meer afgelegen plaats. De prijs omvat ook een deel van onze kosten voor de productie, de plaatsing en het onderhoud van de borden.
VOLG ONS OP DE SOCIALE NETWERKEN
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.