Belgian posters
Your belgian out-of-home solution
Belgian Posters, opgericht in 1970, is met meer dan 4.500 reclameborden in België voortrekker in grootformaat communicatie. Met 50 jaar ervaring beschikken we over de nodige kennis om innovatieve oplossingen en maatwerk aan te bieden voor de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.
WIE ZIJN WIJ?
Belgian Posters werd in 1970 opgericht door José Charles Dejean en is in de voorbije decennia uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van grootformaat communicatie in België.

onze geschiedenis

Belgian Posters wordt nog steeds beheerd door de familie DEJEAN en beschikt over meer dan 3.000 advertentieruimtes om aan uw communicatiebehoeften te voldoen.

Onze visie

De 100% Belgische leider zijn in grootformaat display in België.

Onze sterke punten

Competentie, nabijheid, flexibiliteit, ervaring, nauwkeurigheid of zelfs passie zijn representatieve elementen van onze troeven.
0
jaar ervaring
0
borden
0
/581
gemeenten
ONZE DIENSTEN
NATIONALE CAMPAGNES
CAMPAGNES IN UW REGIO
CAMPAGNES MET EEN LANGE LOOPTIJD
LEDCAMPAGNES
PARTICULIEREN & VERHUURDERS
BORDENPARK
ONS WERKPROCES
Na een gesprek bepalen we samen met u de behoeften zodat we uw doelstellingen zo precies mogelijk kunnen definiëren.
01.

planning & strategie

Vervolgens bezorgen we u een selectie van onze locaties die het meest relevant zijn en het best aan uw verwachtingen beantwoorden.
02.

ONTWERP & DRUK

Naargelang uw behoeften kunnen we ook de visuals creëren die nodig zijn voor uw communicatie. In dat geval zullen onze teams u een aantal grafische voorstellen doen.
03.

PLAATSING

Zodra het voorstel is goedgekeurd, laten wij de affiches drukken en brengen onze werknemers deze aan op de verschillende borden.
Case studies

Ontdek hierna enkele voorbeelden van onze creaties en alles wat wij kunnen doen om de wensen van onze klanten concreet vorm te geven.

10 tips voor een geslaagde affichagecampagne
10 aandachtspunten voor grootformaat reclame
NIEUWS