Bordenpark

Wij streven er altijd naar om ons bordenpark aan te passen aan de omgeving van een locatie en aan de verwachtingen van de verhuurders. Op die manier verloopt de samenwerking voor alle partijen zo aangenaam mogelijk.

In de loop der jaren ontwikkelden we oplossingen die steeds beter zijn aangepast aan elk type locatie en we kunnen nu uiteenlopende oplossingen aanbieden, afhankelijk van de behoeften.

TRADITIONEEL 20m²
Het billboard van 20m², het meest voorkomende in België, is bijzonder geschikt voor grotere wegen met vrije bermen. Afhankelijk van de locatie kan het ook verlicht worden. Dit type bord vormt het hoofdaandeel bij het bordenpark van Belgian Posters. Het heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding.
SCROLLEND BORD
Scrollende borden zijn meer geschikt voor een stedelijke omgeving. Ze zijn kleiner dan de traditionele versies (tussen 8m² en 10m²), maar hebben het voordeel dat ze verlicht en dynamisch zijn en geen gebruik maken van lijm. Bovendien zijn ze prestigieuzer dan de meeste klassieke borden.
Cristal 8
CRISTAL 8
De Cristal 8 is een vast paneel van 8m² met als bijzonderheid dat er geen gebruik gemaakt wordt van lijm. Het is een toekomstgerichte oplossing voor stedelijke assen waar de verkeerssnelheid steeds meer wordt beperkt.
LED
Het LED-scherm is een steeds vaker gebruikte oplossing. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het stroomverbruik erg laag en de flexibiliteit ervan maakt het tot een ideaal communicatiemiddel. De LED-locaties zijn de meest prestigieuze uit ons aanbod.
SPANDOEKEN EN VINYL
Voor locaties die gedurende een langere termijn verhuurd worden, gebruiken we tevens bedrukt vinyl en spandoeken die gedurende een lange periode garant staan voor een hoogwaardige uitstraling. Het formaat kan worden aangepast aan de plaats, de boodschap en de mogelijkheden.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.