Onze
waardeN

Knowhow, nabijheid, flexibiliteit, ervaring, stiptheid en passie zijn maar enkele van onze troeven.

Competenties

Belgian Posters wil overal in België over de beste borden beschikken, maar dat vereist in de eerste plaats het professionalisme van een volledig team dat een antwoord kan bieden op alle vragen voor affichage, ongeacht het expertisedomein.

NABIJHEID

Dankzij de fysieke nabijheid van onze ateliers en onze leveranciers, alsook de structuur op mensenmaat van onze teams, zijn we in alle omstandigheden bijzonder efficiënt.

FLEXIBILITEIT

Als onafhankelijk Belgisch bedrijf beschikt Belgian Posters over de beste middelen om een kwalitatieve, snelle en gepersonaliseerde oplossing te bieden voor uw affichecampagne.

ERVARING

Het succes en de mooie geschiedenis van Belgian Posters zijn het resultaat van onze constante aanpak, al verschillende decennia lang. Het ontdichtingsbeleid dat zo vaak als voorbeeld wordt aangehaald, werd opgestart door Belgian Posters, met het resultaat dat we vandaag op het terrein zien.

STIPTHEID

Belgian Posters heeft nooit compromissen gesloten. Deze onverzettelijkheid, die al lang teruggaat en op lange termijn erg gewaardeerd wordt, is vooral merkbaar op het terrein. Het is niet alleen de beste garantie voor de kwaliteit en de duurzaamheid in de tijd van het medium, maar ook voor een harmonieuze integratie van affichage in het stedelijk weefsel.

Passie

Onze passie voor affichage heeft ons ertoe aangezet om eerder dan anderen te investeren in kwalitatieve en professionele oplossingen voor het medium. Dit was al het geval met de metalen borden, Tri-Visions of terreinmeubilair en wordt nu voortgezet met de 10m²-borden, de scrollende borden en de borden met backlight.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.