Nationale
campagnes

Als marktleider kan Belgian Posters u een nationale oplossing bieden voor al uw OOH-campagnes.
Elk netwerk heeft zijn eigen specifieke kenmerken naar gelang de behoeften van de consument (dekking, frequentie, top of the range, …).

NATIONAAL

Voor een goede verhouding tussen kwantiteit, kwaliteit en prijs zetten wij in op grootschalige nationale campagnes. Aan het begin van het jaar maken wij een aantal selecties die u kunnen inspireren voor uw campagnes.

MOVING

Moving is een netwerk dat zich vooral richt op mensen on the go.

De borden bevinden zich vooral op de grote assen tussen steden en het betreft enkel 20m²-panelen.

BELGIUM

Belgium is een netwerk met het accent op de belangrijkste Belgische steden. Het netwerk is gerichter dan de Grand Slam, met een betere herhaling op de drukke plaatsen. Daardoor is Belgium een uitstekende oplossing om uw boodschap over te brengen bij het publiek dat in een stedelijke omgeving woont en/of werkt.

GRAND SLAM

Het grootste van al onze netwerken. Het combineert de sterkte van een dekking tot in de verste uithoeken van België met een aanwezigheid in de dichter bevolkte steden.

Het is de ideale oplossing om uw boodschap bij zoveel mogelijk mensen over te brengen. Een samensmelting van de kenmerken van Belgium en Moving.

TAILOR MADE

Maatwerk blijft ons DNA. Wij menen stellig dat elke adverteerder een netwerk verdient dat voldoet aan zijn behoeften. Zowel Moving, Belgium als Grand Slam kunnen worden aangepast om aan te sluiten bij de verschillende briefings. Wij hebben ook enkele individuele borden uit de pakketten gehouden zodat nieuwe netwerken kunnen worden samengesteld.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.